Zoomtrader Beoordeling

Zoomtrader overzicht

Zoomtrader
Welkom Bonus tot 100 %
Begin direct

Zoomtrader mogelijheden

  • Digital, Touch
  • One touch
  • Range en Turbo

Basis Informatie

Website naam: Zoomtrader
Website URL www.zoomtrader.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: British Anguilla
Bonus informatie: Welkom Bonus tot 100 %
Winst percentage: 81 %
Minimale inleg: €100
Stortings mogelijkheden: Credit Card, AllchargeDirect en Bankoverschrijving
Uitbetalings mogelijkheden: Credit card en Bankoverschrijving
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

ZoomTrader werd opgericht in 2012 en zijn gevestigd in Mahe Seychellen. Opvallend is het grote aantal landen waar Zoomtrader actief is namelijk bijna 80. Dit komt niet in de laatste plaats door het grote aanbod van aantrekkelijke activa. Het platform wordt aangedreven door het Tradologic Software engine. Dit platform biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van andere voorkomende platforms. Hierbij kunt u denken aan overzichtelijke weergave mogelijkheden. Bovendien zijn de grafieken die worden weergegeven real-time. Zoomtrader geeft u de mogelijkheid direct een Binaire Optie te verlengen of direct te sluiten.

In het assortiment van Zoomtrader vinden we One Touch, Digital, Range en Turbo Optie.
Wanneer u besluit zich aan te melden bij Zoomtrader dan heeft u de keuze uit verschillende account mogelijkheden. De meest eenvoudige is de Mini Trading Account met een minimale inleg van € 100,- en voor de uitgebreide Platinum Account dient men een minimale storting van € 5.000,- te doen.

Vanzelfsprekend is het werkelijk een genot te kunnen handelen in het Nederlands. Dit onderscheidt Zoomtrader van de andere aanbieders. Het registratieproces verloopt snel en eenvoudig. Echter als u besluit geld op te nemen van uw account vraagt men meer informatie. Dit kan, zeker in het begin, het uitbetalingsproces enigzins vertragen.

Op het eerste gezicht lijken de Binaire Opties van Zoomtrader redelijk veel op de procucten van andere aanbieders maar toch zitten er een aantal unieke producten tussen. Met behulp van de tabbladen kunt u eenvoudig navigeren tussen de verschillende Binaire Opties waar u mee kunt handelen.

Een groot voordeel van zoomtrader is de de verscheidenheid aan bonussen, aanbiedingen en speciale promoties aangeboden aan nieuwe klanten. Let hier echter wel op de voorwaarden die gelden bij het accepteren van Bonussen.

Al met al is Zoomtrader zeker een aanwinst in de markt.

» Meld je hier aan bij Zoomtrader