uBinary Beoordeling

uBinary overzicht

uBinary
Welkomstbonus
Begin direct

uBinary mogelijheden

  • 60 sec, 15 min, 30 min, 1 hr, End of Day
  • Live chat
  • 90 % rendement

Basis Informatie

Website naam: uBinary
Netwerk: Binaire Opties Handel
Bonus informatie: Welkomstbonus
Winst percentage: 90%
Minimale inleg: €250
Stortings mogelijkheden: Visa, Mastercard, Bank Wire, CashU, Diners Club, JCB, Maestro, Discover Card
Uitbetalings mogelijkheden: Visa, Mastercard, Bank Wire
CySEC gereguleerd: Ja
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

Ubinary is een binaire opties makelaar die eigendom is van PPT Capital Ltd met haar hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Als we deze makelaar nader onder de loep nemen valt al snel op dat het platform uniek is. Op zich niet vreemd want dit platform werd geheel in huis ontwikkeld door uBinary. Nieuwe handelaren openen een rekening bij uBinary na een minimale storting van
Nieuwe handelaren kunnen een rekening bij UBinary openen met een minimale storting van € 250,-. Daarna is het minimale orderbedrag € 20,- om te kunnen handelen in de meer dan 70 verschillende producten. Hieronder vinden we Forex paren, commodities, populaire aandelen en de verschillende markt-indexen.

Als nieuwe handelaar kunt u een interessante welkomstbonus ontvangen waaraan wel een aantal voorwaarden kleven. Zo dient u deze bonus 30 x te verhandelen voordat u de bonus, of gemaakte rendementen met deze bonus, kunt laten uitkeren. Op zich is dit niet vreemd en deze regels vinden we bij meerdere makelaars. Het is wel van belang dat u zich ervan bewust bent.

U heeft bij uBinary de mogelijkheid zogenaamde Barclay’s Signalen te ontvangen die u worden toegezonden via SMS. Binnenkort zullen deze signalen worden geïntegreerd met het platform en worden weergegeven als een pop-up alert.

UBinary biedt een iPhone en een Android app voor het rechtstreeks handelen van binaire opties op uw telefoon.

UBinary is populair in veel Golfstaten, zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, Bahrein, samen met landen als Nieuw-Zeeland, Australië, Canada en Zuid-Afrika. Ook in Nederland en de landen om ons heen wint uBinary aan populariteit.

» Meld je hier aan bij uBinary