OptionsXO Beoordeling

OptionsXO overzicht

OptionsXO
Welkomstbonus
Begin direct

OptionsXO mogelijheden

  • 60 sec, 15 min, 30 min, 1 hr, End of Day
  • Live chat
  • 90 % rendement

Basis Informatie

Website naam: OptionsXO
Netwerk: Binaire Opties Handel
Bonus informatie: Welkomstbonus
Winst percentage: 92%
Minimale inleg: €200
Stortings mogelijkheden: Visa, Mastercard, Bank Wire, CashU, Diners Club, JCB, Maestro, Discover Card
Uitbetalings mogelijkheden: Visa, Mastercard, Bank Wire, CashU, Diners Club, JCB, Maestro, Discover Card
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Volledige review

Een redelijk nieuwe speler op de markt is OptionsXo. Het bedrijf werd gestart in 2012 en maakt een sterke groei door. Op dit moment heeft OptionsXO al meer dan 10.000 klanten mogen verwelkomen uit 5 continenten. Deze “nieuwe” makelaar probeert zich te onderscheiden door een snelle en vriendelijke klantenservice en het lijkt dat deze formule zijn vruchten begint af te werpen. In Nederland echter is de makelaar nog onbekend maar wij verwachten mede door de sterke groei van binaire opties in Nederland OptionsXO mee zal groeien.

Het platform van OptionsXO

Een blik op het handelsplatform van OptionsXO doet ons direct denken aan het platform van 24Option. De combinatie van zwart en goud zien we natuurlijk wel vaker. Het platform is verder eenvoudig en daarmee ontzettend duidelijk van opzet en wij vonden al snel onze weg over het platform. Wij vinden deze makelaar daarom geschikt voor zowel de ervaren als wel de beginnende handelaar in binaire opties.

Er wordt een aantal tools aangeboden naast een grote reeks aan binaire opties producten.

Bonus Binaire Opties

Ook bij OptionsXO kunt u een welkomstbonus ontvangen van 100 % zoals we dat vaker tegenkomen. Natuurlijk zijn daar voorwaarden aan verbonden dus het is zinvol deze eerst eens rustig door te lezen voordat u besluit gebruik te maken van deze bonus. Een van de voorwaarden is dat het bonusbedrag 30 x verhandeld dient te worden alvorens u de bonus mag opnemen.

» Meld je hier aan bij OptionsXO