www.optionsclick.com Beoordeling

www.optionsclick.com overzicht

www.optionsclick.com
Welkomstbonus
Begin direct

www.optionsclick.com mogelijheden

  • High Low
  • One Touch
  • Range
  • 60 seconds

Basis Informatie

Website naam: www.optionsclick.com
Website URL optionsclick.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: Cyprus
Bonus informatie: Welkomstbonus
Minimale inleg: €200
Stortings mogelijkheden: Mastercard, Bank Wire, CashU, Diners Club, JCB, Maestro, Discover Card
CySEC gereguleerd: Ja
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

Opties Klik biedt een overzichtelijk trading platform gebruikmakend van de technologie van het TechFinancial platform.
Opgericht in 2011 in Cyprus, biedt OptionsClick een zeer hoog rendement op de investering van maar liefst 89% (een van de hoogste uitbetalingen in de markt), evenals de mogelijkheid van het doen van transacties vanaf € 10 per trade.

Deze zeer uitgebreide binaire opties broker biedt een breed scala aan handelsmogelijkheden met meer dan 100 instrumenten om in te handelen. Ook worden een groot aantal verschillende contracten aangeboden (High / Low, One Touch, 60 seconden en Range opties). Daarnaast biedt OptionsClick transparantie door de klanten “hedging” technieken toe te laten passen die bestaan uit tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag positie in te laten nemen op hetzelfde handelsinstrument (deze dekkingstrategie wordt veel gebruikt in de professionele aandelenen en derivatenhandel). Het platform biedt u tevens de vrijheid om uw transacties te sluiten voor expiratie.

De vele handelsmogelijkheden en verscheidenheid in opties, investeringen vanaf € 10 en het brede scala aan instrumenten maken het een zeer uitgebreide makelaar die zich met succes heeft gevestigd als een van de meest gerespecteerde brokers in de industrie. Al deze kwaliteiten zijn nu toegankelijk vanaf een eerste minimale storting van € 100.
OptionsClick Customer Service is beschikbaar 24/7 via e-mail, online chat of telefoon. Verdiep je kennis met de aangeboden eBooks en de vele analyses. Alles is aanwezig om samen met het OptionsClick platform de financiële arena goed geïnformeerd en voorbereid te betreden.

De OptionsClick iPhone-applicatie en de OptionsClick Android-applicatie zijn momenteel in ontwikkeling, OptionsClick platform heeft een mobiele versie.

» Meld je hier aan bij www.optionsclick.com