Optie24 Beoordeling

Optie24 overzicht

Optie24
Welkomstbonus, gratis startkapitaal
Begin direct

Optie24 mogelijheden

  • 150 verschillende assets
  • supersnelle 15 seconden optie
  • Nederlands Platform
  • Nederlandse klantenservice
  • Geen verborgen kosten
  • Persoonlijke accountmanager
  • iDeal

Basis Informatie

Website naam: Optie24
Website URL www.optie24.nl
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: Nederland
Bonus informatie: Welkomstbonus, gratis startkapitaal
Winst percentage: 85 %
Minimale inleg: €50
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1

Volledige review

Optie24 is een 100 % Nederlandse makelaar in binaire opties. Deze makelaar kenmerkt zich door de eenvoudige interface en natuurlijk is de gehele site en platform in het Nederlands. Ze hebben een redelijk assortiment en een zeer populaire oefen-account. Sinds kort heeft Optie24 een aantal spectaculaire acties waar u als belegger uw voordeel uit kunt halen. Zo bestaat de mogelijkheid uw eerste storting te verdubbelen. Maar wellicht nog beter is de laatste actie! Alle nieuwe inschrijvingen ontvangen nu een startkapitaal van maar liefst € 25,-. U hoeft hier geen storting voor te doen.

Dit is een fantastische manier om geheel risicovrij kennis te maken met het platform van Optie24. Dit platform overigens is zeer eenvoudig en duidelijk opgezet. Al na enkele ogenblikken navigeert u snel door de verschillende mogelijkheden en voor u het weet heeft u de eerste order geplaatst. Daarnaast biedt Optie24 sinds kort extra trading tools aan waarmee u kunt rekenen op goede analyse’s. De gegevens worden u gepresenteerd aan de hand van mooie e =n duidelijke grafieken.

Als het gaat om contact met de klantenservice dan mogen we concluderen dat u snel en adequaat geholpen wordt. Dit geldt ook voor winstuitkeringen die vaak binnen 1 dag op uw rekening worden bijgeschreven.

Al met al een positieve indruk van deze toonaangevende Nederlandse makelaar.

» Meld je hier aan bij Optie24