anyOption Beoordeling

anyOption overzicht

anyOption
Welkomstbonus
Begin direct

anyOption mogelijheden

 • real stream
 • Choose your profit
 • Trend
 • Reuters Expiry Field
 • Teke Profit
 • Roll Forward
 • Free SMS Service
 • Profit Line
 • Show Off

Basis Informatie

Website naam: anyOption
Website URL http://www.anyoption.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Founded: 2007
Bonus informatie: Welkomstbonus
Winst percentage: 90 %
Minimale inleg: €100
Stortings mogelijkheden: iDeal, Visa, Mastercard, Bank Wire, CashU, Diners Club, JCB, Maestro, Discover Card
Uitbetalings mogelijkheden: Bank Wire
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

AnyOption is een online binaire opties broker van het eerste uur. Dit betekent dat handelaren die gebruik maken van hun diensten maken online de beweging van de prijzen van de onderliggende financiële activa voorspellen. AnyOption streeft ernaar om aan de top te staan op het gebied van educatie en heeft een ongelooflijk grote lijst van activa. In deze beoordeling zullen we eens kijken naar wat ze te bieden hebben om te zien hoe goed ze het doet ten opzichte van hun concurrentie.

AnyOption Producten

Zoals elke succesvolle binaire opties handelaar u zal vertellen, hoe meer verschillende producten, hoe veel meer plezier en winstgevendheid. Dat gezegd hebbende kijken we eens nader naar het gehele assortiment van AnyOption:

 • Standaard Binaire Opties – Standaard binaire opties zijn de meest fundamentele binaire optie transacties. Alles wat je moet doen is kiezen voor een activa, kiezen voor een vervaltermijn, en beslissen of de prijs van dat actief zal stijgen of dalen voor het einde van de vervaltermijn. Als je voorspelling klopt eindig je “in the money”
 • One-Touch opties – One-touch mogelijkheden zijn misschien wel een van de meest interessante, en zeker een van de meest winstgevende soorten opties trades. Hier hoef je niet precies te voorspellen wat er zal gebeuren door middel van de vervaltermijn. In plaats daarvan kiest je een activa, je kiest een uitoefenprijs, en kiest een vervaltermijn. Zodra de intrinsieke waarde de uitoefenprijs bereikt ben je “in the money” ,ongeacht wat er daarna nog gebeurt; vandaar de term “One-Touch”.
 • Option + – Option + is een uniek product van anyoption. Net als je basis binaire optie, moet je een activa kiezen, een uiterste tijd en beslissen of de prijs van het activa zal stijgen of binnen die periode zal vallen. Maar wat maakt deze optie uniek maakt is dat je de mogelijkheid hebt de optie terug naar anyoption kan verkopen op het moment dat je verwacht dat je optie verlies gaat opleveren. Dit geeft traders een uniek instrument voor het beheer van risico’s!
 • 0-100 Opties – Met 0-100 opties kun je mooie rendementen maken door een prijs tussen de 0 en de 100 te kiezen. Komt je voorspelling uit dan kun je het verschil tussen de 100 en de aankoopsprijs verdienen.

AnyOption Trading Platform Kenmerken

AnyOption heefteen groot aantal trading platform functies. Echter, de twee die direct opvallen zijn:

 • Winst Line – De “Profit Line” grafiek geeft handelaren de mogelijkheid hun transacties te volgen en de eventuele winisten of verliezen in real time te zien. Het geeft je als handelaar de mogelijkheid tussentijds van strategie te wijzigen.
 • One Click – One Click trading versnelt het handelsproces. Hierbij geef je een order met slechts ee druk op de knop. Er volgt geen extra bevestigingsknop die het proces vertraagt.

Makkelijk te gebruiken

Een van de beste dingen van AnyOption is hoe eenvoudig de gehele website en het platform zijn te gebruiken. Alles wat je nodig hebt is vrijwel direct beschikbaar.

» Meld je hier aan bij anyOption