abcOptions Beoordeling

abcOptions overzicht

abcOptions
Welkomstbonus & 3 risicovrije trades
Begin direct

abcOptions mogelijheden

  • 160 verschillende assets
  • supersnelle 15 seconden optie
  • Nederlands Platform
  • Nederlandse klantenservice
  • Geen verborgen kosten
  • Persoonlijke accountmanager

Basis Informatie

Website naam: abcOptions
Website URL www.abcoptions.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Founded: 2013
Vestigingsadres: Spanje
Bonus informatie: Welkomstbonus & 3 risicovrije trades
Winst percentage: 81 %
Minimale inleg: €100
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

abcOptions lanceerde eind 2013 haar zeer uitgebreide platform voor het handelen in binaire opties. Wat direct opviel aan deze nieuwe makelaar is de supersnelle turbo opties met een expiratietijd van slechts 15 seconden. Op dit moment is dat de allersnelste binaire optie in de markt en dit maakt abcOptions direct uniek. Al snel wordt duidelijk dat abcOptions de markt goed heeft bestudeerd en men heeft een platform ontwikkeld dat duidelijk iets toevoegt aan de reeds bestaande markt. abcOptions kwam vanaf de start met een zeer ruim aanbod van verschillende producten en mogelijkheden.

Vanaf het eerste begin waren de ervaringen met betrekking tot het uitbetalen en storten met abcOptions zeer positief. Enige tijd geleden hebben zij ook iDEAL toegevoegd aan de betalingsmogelijkheden. Overige methoden zijn credit-cards, Wire Transfer en NETELLER. Uit ervaring weten wij dat de Nederlandse belegger iDEAL prefereert ten opzichte van de andere methoden. Het aanmelden bij abcOptions gaat eenvoudig en snel. Binnen enkele minuten kunt u uw eerste trade plaatsen. Na het aanmaken van uw account gaat u namelijk direct naar het handelsplatform.

De lijst van producten is ontzettend groot met maar liefst 163 onderliggende waarden. Met een aantal klikken navigeert u eenvoudig en snel door het platform waar u de keuze heeft uit Digital (of high / low), Touch (of One Touch), Range en Turbo. Aan de bovenkant van het scherm kunt u deze opties selecteren. Aan de hand van duidelijke grafieken bent u in staat om binnen een oogopslag het koersverloop te zien.

Als extra voor de beginnende belegger heeft abcOptions een zogenaamde Trading Academy. Het enige nadeel hieraan is dat het merendeel van de documenten in het Engels zijn geschreven. De ervaring leert ons echter dat dit voor de meeste onder u geen grote barrière zal zijn. Er bestaat overigens ook nog altijd de mogelijkheid hulp in te roepen door middel van de live chat.

Al met al kunnen we concluderen dat abcOptions op weg is een hoge positie in te nemen tussen de Nederlandse makelaars van binaire opties. Met iDEAL, een zeer redelijk instapbedrag en een Nederlandse klantenservice maakt zij in ieder geval een erg goede start. Tijdelijk kunt u nu gebruik maken van 3 risicovrije trades zodat u eenvoudig kennis kunt maken met abcOptions.

» Meld je hier aan bij abcOptions