24Option Beoordeling

24Option overzicht

24Option
Welkom Bonus tot 100 %
Begin direct

24Option mogelijheden

  • High/Low
  • One touch
  • Boundary
  • 60 seconds

Basis Informatie

Website naam: 24Option
Website URL www.24option.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: Cyprus
Bonus informatie: Welkom Bonus tot 100 %
Winst percentage: 89 %
Minimale inleg: €250
Stortings mogelijkheden: Credit card en Bankoverschrijving
Uitbetalings mogelijkheden: Credit card en Bankoverschrijving
CySEC gereguleerd: Ja
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

24Option is een broker in Binaire Opties en is opgericht in 2010 door CBAY Financial Services TLD . Deze broker is volledig bevoegd en gereguleerd door de CySEC.

24Option maakt gebruik van de TechFinancials software. Ze bieden een groot scala aan mogelijkheden waaronder: High/Low, One -Touch, Boundary, en 60 seconden. Tevens hebben ze een groot aantal activa waarmee je kunt handelen namelijk 31 valutaparen, 43 aandelen, 11 grondstoffen en 19 indices.
De gebruikersinterface van het platform is zeer snel en maakt het navigeren erg eenvoudig, zelfs voor beginnende handelaren. Het trading platform is beschikbaar in meer dan 16 verschillende talen waaronder Nederlands. Sinds enige tijd biedt 24Option ook een mobiele applicatie zodat je altijd via je mobiele telefoon op de hoogte blijft van je Binaire Opties. Vanzelfsprekend is het pay-out percentage een belangrijke keuze bij het kiezen van een Binaire Optie Broker om te handelen. 24Option biedt percentages die bij standaard hoog/laag trades kunnen oplopen tot wel 89 %. Dit is absoluut hoog ten opzichte van andere aanbieders. Op andere activa bieden ze rendement percentages van 0 tot 15 % voor transacties die aflopen “outside the money”. Daarnaast zijn zelfs opbrengsten van 500 % mogelijk met hun One -Touch handel.

24Option biedt handelaren een aantal unieke handels-mogelijkheden.
De vervroegde sluiting functie maakt het mogelijk om je transacties handmatig te beëindigen vóór het verstrijken van de optie. Deze functie is beschikbaar tot een paar minuten voor de handel is verlopen. Als je gebruikt maakt van deze functie zal je uitbetaling minder zijn maar je bent wel verzekerd van winst op dat moment!
De Rollover functie is een andere zeer handige mogelijkheid waarmee je je optie kunt verlengen. Deze functie kan handig zijn wanneer u verwacht dat de activa een tegengestelde beweging gaat maken.
Wilt u een account openen bij 24Option dan kunt u kiezen tussen creditcards, Moneybookers , en Wire Transfers. De minimale storting voor creditcards en Moneybookers is $ 250. U kunt kiezen tussen verschillende valuta: US Dollar, Britse Pond, Japanse Yen, of de Euro.

Opnames van uw account kunt u eenvoudig via uw accountpagina beheren. Standaard worden uitbetalingen gedaan op dezelfde bron als u gebruikt heeft bij de storing. Ze hanteren geen minimumbedrag en geen limiet aan uw verzoek tot uitbetaling.

Samenvattend kunnen we stellen dat 24Option een breed assortiment heeft aan activa en soorten handel. Ze bieden tal van mogelijkheden voor handelaren met verschillende ervarings-niveau’s. Een EU bevoegde broker die gereguleerd wordt door de CySEC. Volgens ons een echte aanrader met goede pay-outs!

24Option

» Meld je hier aan bij 24Option