www.10Trade.com Beoordeling

www.10Trade.com overzicht

www.10Trade.com
€ 30,- Gratis Trades
Begin direct

www.10Trade.com mogelijheden

  • 200 verschillende assets
  • Nederlands Platform
  • Nederlandse klantenservice
  • Geen verborgen kosten
  • Persoonlijke accountmanager
  • iDeal

Basis Informatie

Website naam: www.10Trade.com
Website URL www.10Trade.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Bonus informatie: € 30,- Gratis Trades
Winst percentage: 85 %
Minimale inleg: €200,-
CySEC gereguleerd: No
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1

Volledige review

1. Trading Platform

Onlangs lanceerde binaire opties broker 10trade een geheel vernieuwd Nederlands platform. Dit nieuwe platform biedt een veilige en zeer innovatieve trading ervaring. Zijn professionele en gestroomlijnde interface maakt de toegang tot de indrukwekkende handel in binaire opties een genot. 10trade’s intuïtieve web design betekent dat handelaren van alle niveaus, van beginner tot doorgewinterde experts, gemakkelijk door de functies kunnen navigeren. Met een uitgebreide collectie van meer dan 200 verhandelbare activa en een indrukwekkend mogelijk rendement van 81% op de succesvolle trades worden handelaren verzekerd van een superieure ervaring met 10trade.

2. Trading Kenmerken
10trade biedt een indrukwekkend assortiment in binaire opties aan haar klanten. Handelaren hebben ook de mogelijkheid vele verschillende termijnen te kiezen voor hun handel. Long Term Opties van een paar dagen tot enkele maanden zijn ideaal voor handelaren die wensen om hun uitgebreide kennis van de markt te gebruiken om toekomstige richting van een actief te berekenen. Echter, voor handelaren op zoek naar een adrenaline rush en snelle handel bestaan de 60 seconden opties. One Touch-opties zijn geschikt voor handelaren die ervan overtuigd zijn dat hun asset van keuze een bepaalde prijs zal bereiken, maar niet zeker weet hoe lang zijn positie zal worden gehandhaafd. Een activa moet gewoon de uitoefenprijs eenmaal aanraken en de handel loopt in het geld. Paar-opties biedt een alternatief voor de gebruikelijke binaire opties handel of een prijs zal stijgen of dalen. In plaats daarvan moeten handelaren voorspellen welke activa de andere zal overtreffen, met tal van bekende internationale bedrijven om uit te kiezen.

3. CySEC Verordening
10trade’s als CySEC gereguleerd platform is een groot pluspunt voor klanten op zoek naar veilige online trading. CySEC (de Cyprus Securities and Exchange Commission) is een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op de markt en zorgt voor naleving van de EU-richtlijnen. CySEC licenties worden verleent aan makelaars die voldoen aan een uitgebreide lijst met strenge eisen en eerlijke handelspraktijken. Dit biedt handelaren een uitgebreide bescherming bij het online handelen van binaire opties.

4. Customer Support en Academie
10trade heeft veel geïnvesteerd in het verstrekken van geavanceerde online leermiddelen. Haar Education Center biedt een uitgebreide collectie van instructievideo en cursussen over een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van een inleiding tot Binaire Opties voor beginnende handelaren evenals geavanceerde Technische Analyse voor de meer ervaren beleggers. Dit is als aanvulling op het exclusieve eBook 10trade’s, informatieve webinars en live online radio-uitzendingen van toonaangevende financiële analisten. 10trade’s hoog opgeleide klantenservice is beschikbaar om vragen van handelaren te beantwoorden en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Klanten zijn vrij om contact op te nemen met een vertegenwoordiger via het medium nar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit e-mail, telefoon of live chat. Internationale klanten kunnen zelfs assistentie aan vragen in meer dan 10 verschillende talen.

5. Storten en opnemen 1Ttrade
Het proces voor het storten en opnemen van geld op 10trade is uiterst eenvoudig. Cliënten zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden waaronder creditcard, bankoverschrijving en iDeal. Verzoeken om geld op te nemen worden verwerkt binnen slechts 3 werkdagen en elite rekeninghouders kunnen genieten van versnelde procedures. Dus waarom wachten? Meld je aan voor uw 10trade pakket vandaag en geniet van de eindeloze mogelijkheden die het biedt!

» Meld je hier aan bij www.10Trade.com